Beoordelingen van Mama Luu Zwolle

Recente recensies van Mama Luu Zwolle

5 sterren na 37 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onverwacht goede keuken vanuit een soort simpel uitgifte luik aan de Nieuwstraat. Ik ben fan!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 1e keer geprobeerd. Bezorging was netjes op tijd. Het eten was goed op temperatuur en de ingrediënten waren vers. Het eten is met zorg bereid en dit proef je er dan ook echt vanaf. Niet te zout en niet te vet, geen maïzena sausjes maar echte lekkere en pure smaken. Verse en knapperig groenten, goed vlees, lekkere noodles geen slappe hap. Dit tentje is een echte aanrader voor diegene die in Azië van het echte street food hebben mogen proeven. Wij hebben zelfs het idee dat we vanavond heel gezond bezig zijn geweest. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed, je krijgt namelijk goed en genoeg eten voor een nette en zeker geen dure prijs. Volgende keer even een fooi er bij want dat is het zeker waard. Hier heb ik te snel overheen geklickt. Complimenten aan de Chef Luu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

good service!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en top service!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Snelle bezorging. Aanrader!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Bedankt!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Phở đặc biệt en Hoành thánh chiên waren verrukkelijk, zou ik zeker weer bestellen. Het is echter jammer om nu instant ramen te zien bij mijn tweede noodle gerecht, Mì cay Cha siew. Je had er mee weg kunnen komen als het niet zo duur was, maar er worden Korean fire noodles gebruikt die erg goedkoop zijn (heb zelf gewoon een 5 pack voor minder geld dan het gerecht zelf). Het omelet dat erbij zat was gewoon erg hard gebakken. De Cia Siew was dan wel weer goed en verrukkelijk. Spijtig, een anders geweldige experience is nu een tegenvaller. Ik zou nog een keer bestellen, maar dan behoud ik mijzelf wel van wat eigenlijk 5-minute ramen is met een ei en paksoi te bestellen.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd onze go-to, heerlijke Pho en goede rijst/noodle gerechten. De Bananenloempia is geniaal lekker!! SUPERBLIJ en dankbaar voor het lekkere en betaalbare eten en de vriendelijke service en bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, niet spectaculair. Daarnaast is het vrij duur.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was een van de bapao de onderkant hard verder was alles prima zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Keurig op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier eten besteld. We hadden wokbox besteld kip rund en garnalen het was vers, lekker, pittig en lekker veel;) ga hier zeker vaker bestellen.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Mama Luu. Het eten was erg lekker. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede bezorgservice

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP bij Top Asia Snacks, heerlijk eten, snelle bezorging en dat allemaal voor een prima prijs. 1 van mijn favoriete Zwolse adresjes

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor de 2de keer weer heerlijk. Super lekker gegeten. En de bezorging was op tijd en het eten was goed heet! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en goed op temperatuur..Smakelijk

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kregen wij gewone noedels ipv de gevraagde rijstnoedels. Dit is de afgelopen 2 keer mis gegaan..

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zijn de liefste mensen ooit! En het eten is dubbel en dwars waard voor je geld. Ik hoop dat ze er nog lang mee door kunnen gaan en ik hier vaker kan bestellen.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer top

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de levering snel. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Blijf altijd heerlijk eten hier. Vooral de PHO is een aanrader.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker. Wij hebben de wok box gekozen en stuk voor stuk zalig!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel redelijk vaak hier. Altijd super lekker alleen had ik zoals altijd gevraagd om geen munt in de gerechten te verwerken. Helaas zat dat er nu wel in

Reactie van Mama Luu:Sorry ,dat ik niet goed opgelet van u opmerking

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk. Zoals altijd bij Top Asia Snacks

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voldoende eten. tegen een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, bezorging stipt op tijd. Je proeft dat het vers is.